The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Hledáme nové posily do redakce

Hledáme nové posily do redakce


Náš web hledá nové posily do redakce, jenž nám pomohou oživit a zkvalitnit naše služby.

Jste to právě vy, kdo dělá náš web a fanklub tím, čím je. Pokud máte ambice a chuť, budeme rádi, když se připojíte k našemu redaktorskému týmu, který bohužel v dohledné době postupně opustí náš letitý redaktor Ingi. Nehledáme pouze náhradu, ale další fanoušky, kteří nám pomohou posunout se dále.

Co požadujeme?

Základem je zájem o věc a kvalitní písemný projev v českém či slovenském jazyce. Bez toho to prostě nejde. Podstatnou výhodou je jistě znalost cizích jazyků, přičemž nejvíce informací o Valencii lze dohledat samozřejmě v jazyce španělském či anglickém. Ovšem uplatnění by se u nás našlo i pro jazykového analfabeta. K sepsání preview, reportu či statistických článků cizí jazyk není příliš potřeba. Po novém reportérovi by samozřejmě byla požadována určitá výkonnost. Na jednu stranu i zde v jistých mezích platí otřepané „čím víc, tím líp“, ale na druhou stranu bychom chtěli upřednostňovat kvalitu před kvantitou. Platí tedy, že se počítá každý článek a jestli redaktor napíše za týden dva nebo třeba sedm, to už by byla záležitost jeho a množství jeho volného času. Jako poslední bod je velice důležitý i dobrý písemný projev bez chyb.

Co nabízíme

Úvodem je třeba říci, že na této práci nezbohatnete, neboť se jedná o čistě dobrovolnou činnost. Takže jaký byste mohli mít z redaktorské práce užitek? Vyhledáváním témat pro články si budete rozšiřovat povědomí a znalosti o klubu. Kde se v souvislosti s Valencií co šustne, to budete vědět. A budete to moci zprostředkovat dalším. Pravidelným sepisováním článků budete nabývat praxe v oblasti žurnalistiky a třeba vám jednou v budoucnu tato dobrovolnická činnost pomůže ke skutečnému zaměstnání.

Kromě výše uvedeného nabízíme také vlastní e-mailovou schránku pod lukrativní doménou „@valenciacf.cz“ a možnost objednávání/dovozu některých vybraných klubových suvenýrů. Věrní redaktoři jsou jednou za čas odměňováni klubovým suvenýrem.

Dále se můžete aktivně podílet na vylepšování našeho webu, budete mít možnost se přímo podílet na jeho vývoji – ať už po stránce obsahové, grafické, nebo po stránkách funkcionality a dále budete mít příležitost podílet se i na správě a tvorbě obsahu našich účtů na sociálních sítích.

Zaujala vás naše nabídka?

Pokud byste se rádi stali členem naší redakce, není nic jednoduššího, než v hlavním menu našeho webu najet do sekce kontakt a kontaktovat nás. To samé můžete učinit rovněž přímým zasláním zprávy z vaší e-mailové schránky na náš e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Pokud některý z požadavků nesplňujete, ale máte velký zájem spolupodílet se na tvorbě tohoto webu, tak neklesejte na mysli a napište taky. Protože pokud máte opravdový zájem, který nevyprchá za pár dní, týdnů či měsíců, tak se určitě pokusíme nějakou formu vhodné spolupráce nalézt.

Děkujeme, vaše redakce ValenciaCF.cz

  • Jsem v pasti.tohle by mi zabralo moc času,ale jelikož tady rád čtu zprávy a novinky o mém milovaném klubu,mohu případnému zájemci,nabídnout pravidelný měsíční sponzorský dar,převodem na jeho účet,ale jako žádné miliony nečekejte,sám mám málo *24*

  • Ja osobne zvažujem prácu pre tento fanklub. Len si musím všetko poriadne zrátať *22*