The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Na finále společně!

Na finále společně!


Valencia se 23. dubna utká ve finále poháru Copa del Rey s Betisem Sevilla, což je jedinečnou příležitostí ke sdružování českých a slovenských fanoušků Valencie.

Původně jsme chtěli udělat společný víkendový sraz na finále Copa del Rey stejně, jako v roce 2019. Bohužel jsem tou dobou, coby organizátor těchto akcí, mimo republiku, a organizace srazu se nemá kdo ujmout.

Rozhodli jsme se vám ale tuto újmu v podobě chybějícího finálového velkého srazu alespoň trochu kompenzovat. Proto na webu otevíráme zjednodušené diskusní fórum, kde se můžete v rámci svého bydliště domluvit s dalšími Netopýry na společném sledování finálového zápasu, ať už někde v hospodě u piva, nebo u někoho z vás doma – fantazii se meze nekladou.

Sekce fóra jsou rozděleny do sekcí podle jednotlivých krajů v Česku a na Slovensku. V rámci jednotlivých krajů si tak můžete zakládat vlastní témata/diskuzní vlákna s návrhem lokálního minisrazu a budeme velmi potěšeni, povede-li se dohodnout alespoň nějaká společná sledování.

Fórum najdete v hlavním menu na našem webu pod názvem „NA FINÁLE SPOLEČNĚ“. Přispívat do fóra můžete samozřejmě až po přihlášení k vašemu účtu.

Za redakci ValenciaCF.cz

Woyta