The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Valencia deklasovala Getafe 5:1

Valencia deklasovala Getafe 5:1


Tým Valencie, včetně jejich fanoušků, si po posledních dvou ligových kolech konečně spravil chuť. Valencia proti Getafe brzy v zápase získala třígólové vedení, které v druhém poločase navýšila na konečných 5:1.

1. POLOČAS

Po čtyřech minutách se Mestalla dočkala první střely. Castillejo našel centrem z křídla před brakou hlavičkujícího Marcose Andrého, ale jeho pokus byl tečován těsně nad branku Getafe.

Už v 7. minutě se ale zadařilo. Toni Lato si potáhnul míč do vápna a elegantní střelou do vzdálenějšího horního rohu nedal šanci soupeřově brankáři. Valencia šla do vedení 1:0.

O minutu později dostal chuť také Castillejo, který střílel ze střední vzdálenosti okolo obránce, ale jeho výtvor zamířil přímo doprostřed branky, takže Soria neměl problém jeho střelu zachytit. Ještě slabší pokus vyplodil v 10. minutě na druhé straně hostující Mayoral.

V 15. minutě Lino posunul míč Musahovi před vápno a okamžitě si naběhnul před brankáře, kam mu Musah míč dloubáčkem vrátil a Lino krásně z voleje napálil míč pod břevno. 2:0!

Jenže po následné rozehrávce Valencia zatlačila soupeře tolik, že musel volit nepohodlně malou domů, kterou Soria okamžitě poslal k postranní čáře na kopačku Castillejovi, a ten okamžitě z úhlu zametl míč do prázdné branky! 3:0!

Netopýři museli ve 24. minutě vystřídat Marcose Andrého, jenž utrpěl zásah do hlavy. Na plac přišel Hugo Duro a hned po příchodu měl obrovskou šanci, když Linovu dělovku gólman pouze vyrazil před sebe a přímo na Dura, ale tomu se nepodařilo míč zblízka zamést do branky.

Valencia měla zápas pod kontrolou, párkrát se v následujících minutách dostala k pokutovému území soupeře, ale většinu šancí překombinovala.

Ve 37. minutě měl prostor pro další výstavní gól Lato, když se po centru odrazil míč před vápno Getafe. Obránce Netopýrů si míč zpracoval, ale jeho dělovka byla tečována nad branku.

V nastaveném čase Musah vedl protiútok domácích. Po marném skluzu předposledního obránce se dostal do vápna, ale ve výhodné pozici trefil dalšího obránce.

2. POLOČAS

Hosté už neměli co ztratit, a tak do druhého dějství udělali v sestavě tři změny. Sosa, Maksimovič a Munir přišli do hry místo Seoaneho, Portuho a Aleni.

Jenže kromě střely Uňala z 51. minuty, nedokázali hosté nic vymyslet, zatímco Valencia kráčela vstříc vítězství. Frustrace hostů se tak podepsala na hře, kdy hosté začali hrát dost tvrdě a faulovat.

Po delší době probral publikum koncem 62. minuty Lino, jehož našel krátkou nahrávkou ve vápně Lato. Jenže Linova pozemní střela jen těsně minula vzdálenější tyč branky Getafe.

Nakonec se Mestalla dočkala 4. branky. Rohový kop v 65. minutě naservíroval Castillejo přímo na hlavu Nicovi, jenž hlavičkou napálil míč na brankáře, kterému ale míč propadl přes rukavice nešťastně do branky – 4:0.

Uňal mohl hned poté snížit. Diakhaby špatně zahrál malou domů, a tak se Uňal objevil sám před Mamardavšilim, ale ten jej skvěle zblízka vychytal.

Byly do divoké minuty, protože hned začátkem 68. minuty padl další gól. Hugo Duro si naběhl na přesný pas za obranu, a pak sám propálil Soriu – 5:0.

Hugo Duro byl nabuzený a už v další minutě se probojoval do vápna Getafe, ale míč už napálil na tribuny.

Netopýři v 70. minutě stáhli Nica Gonzáleze, Samu Castilleja a Lata. Do hry zamířili Moriba s Almeidou a Foulquierem.

Lino v 72. minutě vybíhl ve vápně přihrávkou k další střele Hugo Dura, ale ten musel pálit patičkou zády k brance, míč tedy napálil do obránce.

Pohodlný náskok znamenal, že svoji šanci dostal mladičký Mosquera, jemuž přenechal místo na hřišti v 74. minutě Diakhaby.

Hosté se nakonec svého gólu dočkali také. V 78. minutě krásně sklepl míč ze vzduchu do brány Valencie Gastón Alvárez a snížil na 5:1.

Domácím trochu pokazil reputaci Moriba, jenže stihnul v 88. minutě svoji druhou žlutou kartu a po zbytek zápasu tak oslabil svůj tým.

V 90. minutě se dostal ještě ke střele z úhlu hostující Gaston, ale Mamardašvili si jeho střelu pohlídal.

Sudí se i přes jednoznačné skóre rozhodl potrépit oba týmy nastavením 5 minut nad rámec základní hrací doby. Nakonec v 91. minutě hosté málem získali penaltu, když Iglesias neustál ve vápně Valencie souboj s Foulquierem. Sudí sice nejprve pískal, ale po shlédnutí videa svůj verdikt vzal zpět.

V poslední minutě nastavení ještě vyrovnal počet hráčů na place Arambarri, jenž dostal druhou žlutou kartu a opustil hřiště, čímž ale také uzavřel zápas. Valencia 5:1 Getafe.

HODNOCENÍ HRÁČŮ

Mamardashvili 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (5 hlasů)
Correia 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (5 hlasů)
Diakhaby 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (5 hlasů)
Comert 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (5 hlasů)
Lato 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (5 hlasů)
Nico 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (5 hlasů)
Guillamon 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (5 hlasů)
Musah 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (5 hlasů)
Marcos Andé 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (5 hlasů)
Lino 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (5 hlasů)
Castillejo 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (5 hlasů)
STŘÍDAJÍCÍ:
Duro 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (5 hlasů)
Moriba 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (5 hlasů)
Almeida 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (5 hlasů)
Foulquier 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (5 hlasů)

  • Konečne po dlhej dobe výsledok, ktorí poteší fanúšikov *1* K tomu aj hra bola veľmi dobrá, taktiež s koncovkou *2* Dúfam, že si *1* nevystrieľala všetok pušný prach *37* Ak by sa takto pokračovalo ďalel, čiže dobrým, resp. skvelým futblom s gólmi do brány súperov, tak o veľmi dobré umiestnenie po sezóne je na dosah *16* Ináč záver pokazil kto iný ako Moriba *7* Ani popravde neviem, že kedy dostal prvú žltú kartu *37*

  • Musah dneska klobouk dolů *28* Na dnešním zápase mě nejvíc mrzí, že nemáme opci na Samuela Lina *34* Lino hraje výborně a taky musím pochvalít Diakhabyho tyvogo on nevypouští žádný souboj! Takže dneska konečně fotbal na úrovni. Jde vidět, že náš pan trenér má obrovský respekt a hráči makají a nic nevypouští ani si nepomatuji kdy jsme naposled měli takovou dravost po míči.

  • Topka, vsetci hrali super, jasne, Musah timi genialnumi nahravkami vynikal este trosku viac *5* , inak pre mna najvacsi progres spravil Thiery, ked si vezmem jake drevo to docela bolo, teraz sa z neho stava docela slusny bek ala Cancelo *4*, a aj Dhiakhaby sa mozno pod Gattusom vyhecuje k dobrym vykonom, zatial mi to ide. Kader sa mi zda byt dobry, aj zaloha konecne vypada ze za neco stoji, uvidime v dalsom zapase. No aj s Atletmi sme hrali dobre, len nam tam nic nepadlo...