The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Kondogbia je stále v hledáčku José Mourinha

Kondogbia je stále v hledáčku José Mourinha


Zhruba před 3 týdny jsme se krátce zmínili o tom, že ve fotbalovém světě je zájem o přestup Geoffreye Kondogbii. Podle nejnovějších zpráv je stále hlavním zájemcem Tottenham Hotspur, který vede od prosince minulého roku velice zkušený trenér José Mourinho.

Pozici trenéra ve zmíněném londýnském klubu převzal José Mourihno, který už dříve působil například v Realu Madrid, Chelsea, Manchesteru United či Inter Milánu. Do svých letních přestupových plánu zařadil i jméno valencijského defensivního záložníka. O zájmu o Kondogbii nyní už píšou jak anglická média, tak i média španělská.

Deníky Eldesmarque a Mundo Deportivo zmiňují už dokonce i částku, za kterou by se přestup mohl uskutečnit. Indikují, že přestupová cena by mohla být 30 milionů eur, za kterou by vedení Los Che bylo ochotné povolit přestup. Dále média doplňují, že pokud by došlo k resetování fotbalových soutěžích a Valencia by znovu stanula v Lize mistrů, tak poté by požadovaná cena vzrostla na 40 milionů eur.

Kondogbia zavítal na Mestallu v ročníku 2017-2018 na hostování. V tomto ročníku předváděl skvělé výkony a vedení Valencie neváhalo využít přestupovou opci ve výši 25 milionů eur. V dalších dvou sezónách už toho Kondogbia tolik neodehrál, a to hlavně kvůli opakujícím se zraněním, a i zlepšení herního projevu Coquelina.

  • Žádné komentáře nebyly nalezeny.