The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Zítra proběhne los Copy del Rey. Koho si může Valencia vylosovat?

Zítra proběhne los Copy del Rey. Koho si může Valencia vylosovat?


Včera jsme se dozvěděli o tom, že výhercem Superpoháru, který probíhal v novém formátu, je Real Madrid. Odehrály se také utkání druhého kola Copy del Rey ročníku 2019/2020. V tomto okamžiku startuje nový ročník Copy del Rey pro hráče Valencie. O soupeři se dozví zítra krátce po 13 hodině, kdy proběhne los šestnáctifinále. 

Španělský fotbalový pohár zažil menší obměnu pravidel. Do soutěže bylo zahrnuto více týmů než dříve a herní systém byl mírně pozměněn. Do šestnáctifinále automaticky postupují 4 účastníci Superpoháru, ke kterým se přidá dalších 28 týmů z pohárového pavouku. Změnou v pravidlech je, že šestnáctfinále, osmifinále a čtvrtfinále se odehrají pouze jednokolově, a to na stadionu papírově slabšího soupeře. Semifinálové zápasy budou sehrány klasicky dvoukolově a finále na jedno utkání, kde bude stadion zvolen Španělskou fotbalovou federací.

Kromě nasazení Valencie do pozdějšího kola, získá ještě navíc při losu výhodu. Zúčastněné týmy jsou rozdělené na týmy nasazené a nenasazené, tedy Valencie by měla dostat papírově slabého soupeře. Novinkou je, že tato výhoda nebude platit pouze v šestnáctifinále (jako tomu bylo doposud), ale také v osmifinále a čtvrtfinále. Jak bude tedy zítřejší los probíhat?

Týmy jsou rozděleny do 4 košů:

- Účastnící Superpoháru: Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid a Valencia
- Účastnící La Ligy: Sevilla, Granada, Bilbao, Leganés, Villarreal, Osasuna, Mallorca, Eibar, Celta Vigo, Espanyol, Valladolid, Real Sociedad, Levante a Real Betis
- Účastnící Division 2: Mirandés, Zaragoza, Girona, Elche, Tenerife a Rayo Vallecano
- Účastnicí Division 2B: Cultural, Unionistas, UD Logroñés, Ebro, Ibiza, Recreativo, Badalona a Badajoz

Los bude probíhat následovně:

- Tažení 4 dvojic Superpohár - Division 2B
- Tažení 4 dvojic La Liga - Division 2B
- Tažení 6 dvojic La Liga - Division 2
- Tažení 2 dvojic La Liga - La Liga

Možní soupeři Valencie - herní den středa 22. ledna:

Cultural, Unionistas, UD Logroñés, Ebro, Ibiza, Recreativo, Badalona a Badajoz

  • Žádné komentáře nebyly nalezeny.