The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Sraz 2022! Informace a přihlášení

Sraz 2022! Informace a přihlášení


- AKTUALIZOVÁNO 2.12. - Jak jsme již dopředu avizovali v našem dřívejším článku, náš fanklub dostal pozvánku na tradiční turnaj fanklubů, tzv. Fans Cup, který pořádají naši kolegové z www.bilybalet.cz. Vzhledem k tomu, že zájem o účast na tomto turnaji ve spojení se společným srazem byl dostatečný, spouštíme nyní přihlašování na sraz.

AKTUALIZACE 2.12.: Kvůli špatné komunikaci manažera areálu se zjistilo, že nafukovací hala bude dostupná až od 13:00. Do té doby se tedy bude hrát venku, poté přesun do haly. Prosím berte toto na vědomí při výběru oblečení/vybavení. Časy turnaje zůstávájí nezměněny.

AKTUALIZACE 28.11.: Nakonec se uvolnila ve stejném areálu nafukovací hala. Co se týče místa konání, zůstává tedy stejné, jedná se o stejný areál (https://fotbal.starez.cz/tc-ivanovice). Také povrch zůstává stejný, tedy umělá tráva. Budeme nicméně hrát v nafukovací hale. Z tohoto důvodu se upravily časy turnaje. Turnaj začne v 11:30 a skončí v 16:30. Tedy náš sraz fans Valencie se také posouvá z 10:30 na 11:00 před areálem.

Také systém turnaje bude trochu jiný, jelikož v hale se bude hrát pouze na jednom hřišti. Rozpis je aktualizován níže ve článku. V základní skupině odehraje 5 týmů zápasy každý s každým, hrací čas zápasu je 1x 12 minut. Po odehrání základní skupiny se vytvoří takzvaná skupina o třetí místo (týmy na 3., 4. a 5. místě), kde se odehrají znovu zápasy každý s každým a na základě nich se určí pořadí na 3.-5. místě. První dva týmy základní skupiny si pak zahrají finále a to na dva zápasy. Hrací čas je stále 1x 12 minut.

Tentokrát se sraz uskuteční v Brně, a to od soboty 3.12. do neděle 4.12. Konkrétně v sobotu je na plánu turnaj Fans Cup a poté odpolední a večerní zábava. V neděli dopoledne pak sraz končí.

FANS CUP

Fans Cup začíná úvodními zápasy v 11:00 na hřišti TC Brněnské Ivanovice (Sladovnická 580/18 620 00 Brněnské Ivanovice). Aby bylo dostatek času se převléct a připravit, sejdeme se coby příznivci Valencie v 10:30 na parkovišti před fotbalovým areálem. Valencia hraje již od 11:00 jeden ze zahajovacích zápasů.

Do místa konání se dá dojet hromadnou dopravou, a to na zastávku Ivanovické náměstí, odkud je to několik minut pěšky až k areálu.

Základní skupiny byly náhodně vylosovány takto:

Skupina A: Real Madrid, Borussia Dortmund, Inter Milán
Skupina B: Valencia CF, AC Milán, Real Madrid Castilla

Ve skupině se hraje každý s každým dvakrát, přičemž jeden zápas trvá 15 minut (hraje se bez přestávky). Po ukončení skupin následuje 30 minut pauza. Poté se hrají semifinále a boje o umístění, kde se hraje 2x 10 minut. Po zápasech o 3. a 1. místo bude následovat slavnostní vyhlášení a odměnění všech týmů. Kompletní pravidla turnaje najdete případně na této stránce: https://www.bilybalet.cz/fans-cup/

Ještě upozorňuji, že se jedná o venkovní hřiště, proto si připravte odpovídající oblečení.

Rozpis zápasů je následovný:

Rozpis turnaje

SRAZ A UBYTOVÁNÍ

Po skončení programu Fans Cupu navrhuji ubytovat se nedaleko místa konání a poté využít služeb restauračního zařízení k volné zábavě, diskusi o našem klubu a možná proběhne i nějaká ta soutěž. K dispozici také připravím USB disk s některými zajímavými záznamy zápasů Valencie, jako například vítězné finále Copa del Rey 2019.

Podle počtu přihlášených, kteří využijí ubytování v Brně, bychom vybrali odpovídající ubytování, které zarezervuji ihned po skončení termínu přihlášek.

Ve hře je aktuálně několik možností. Cílem je samozřejmě (vzhledem k ubytování na jednu noc) vybrat ekonomicky výhodné ubytování. Níže najdete odkazy na ubytování v okolí. Pokud máte nějakou konkrétní preferenci, dejte nám v přihlášce vědět.

Penzion u Honzáků
https://www.restaurace-penzion.cz/cs/7-penzion

FAKO club
https://www.fako-club.cz/ubytovani

SOUHRNNÉ INFORMACE

OD: 3.12.2022, 11:00

DO: 4.12.2022, dopoledne

Kde se sejdeme: parkoviště před TC Brněnské Ivanovice (Sladovnická 580/18 620 00 Brněnské Ivanovice)

Nejbližší spojení MHD: zastávka Ivanovické náměstí

Kolik to bude stát:

  • Účast týmu na turnaji: 1700 Kč (podělíme si počtem účastníků)
  • Ubytování – odhad cca okolo 500 kč/noc

JAK SE PŘIHLÁSIT:

Je potřeba se závazně přihlásit e-mailem na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., nebo skrze kontaktní formulář ZDE. Případně můžete i formou komentáře pod článkem, nevadí-li vám, že vaše informace uvidí ostatní.

Do kdy je možné se přihlásit: do neděle 13.11.2022

Co uvést do přihlášky:

  • Vaše celé jméno
  • Přezdívku na webu
  • Místo, odkud na turnaj přijedete
  • Zda máte zájem o ubytování
  • Kontaktní telefonní číslo

Budeme se těšit na další společný sraz. Pokud máte jakékoliv dotazy, neváhejte dám dát vědět skrze komentáře nebo e-mail.