The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Již tento víkend! Finále Valencie U19 v Praze a sraz fans

Již tento víkend! Finále Valencie U19 v Praze a sraz fans


V návaznosti na konec ligové sezóny se aktuálně naskytla zajímavá příležitost, které je škoda nevyužít. V Praze budou již tento víkend usilovat o trofej mládežníci Valencie.

Na stadionu Slavie Praha v Pražském Edenu se v sobotu 10.6. odehraje finále poháru Al Abtal fotbalistů do 19 let mezi Valencií a Realem Madrid. Fortuna Arena hostí finále tohoto poháru v rámci oslav 15 let od svého otevření. Vstupné je navíc zcela zdarma. Díky tomu třeba můžeme vidět nového, budoucího Carlose Solera, Josého Gayu, či jinou budoucí hvězdu.

Navrhujeme proto sejít se třeba na jedno pivko před zápasem, poté přijít podpořit mládežníky Valencie a udělat jim třeba v rámci možností alespoň trochu atmosféru a poté zamířit do nějaké hospůdky prodebatovat aktuálně skončenou sezónu a opět po nějakém čase vidět staré známé netopýří ksichy… :-) A jelikož zábavy bude určitě dostatek, protáhne se sraz až do dalšího dne. Podle počtu přihlášených mohu zajistit důstojné ubytování za rozumnou cenu.

Před samotným zápasem je připraven doprovodný program Slavie Praha. Samotný výkop je v plánu na 16. hodinu. V 15:30 začnou pořadatelé pouštět lidi zdarma na stadion. Je těžké odhadovat, zda hrozí zaplnění kapacity a nebo zda je to naopak utopie, přeci jen je to zápas se vstupem zdarma… Nicméně proto bychom se měli vydat ke stadionu s drobným předstihem. Více informací o samotné akci na webu Slavie.

Všichni, kdo máte zájem, harmonogram našeho srazu je následující:

13:00 – 14:30: Zahájení srazu a zahajovací pivko v Turnovské Pivnici poblíž stadionu (Vršovická 1220/80, Praha)

14:30 – 15:00: Přesun na stadion Slavie

15:00 – 15:30: Obhlídka situace, nalezení vhodného místa pro vstup do hlediště :-)

15:30 – 16:00: Zabrání vhodných míst na tribuně

16:00 – 18:00: Finále Valencia CF U19 – Real Madrid U19

18:00 - ???:??? Přesun do nějaké hospůdky dle domluvy, pokračování srazu, volná zábava

Na pokračování srazu po zápase bychom se mohli předběžně domluvit zde v diskuzi, aktuálně podle počtu účastníků a podle toho, kolik bude lidí ubytováno v Praze na přespání, by se dalo následně rozhodnout.

Je potřeba se závazně přihlásit e-mailem na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., nebo skrze kontaktní formulář ZDE. Především pokud potřebujete ubytování. Případně můžete i formou komentáře pod článkem, nevadí-li vám, že vaše informace uvidí ostatní.

Do kdy je možné se přihlásit: do čtvrtka 8.6.2023

Co uvést do přihlášky:

Vaše celé jméno

Přezdívku na webu

Místo, odkud na turnaj přijedete

Zda máte zájem o ubytování

Kontaktní telefonní číslo

Budeme se těšit na další společný sraz a pěkný zážitek. Doufám, že uděláme mladíkům pěknou atmosféru, kterou určitě nebudou čekat a mile je překvapí. Pokud máte jakékoliv dotazy, neváhejte dám dát vědět skrze komentáře nebo e-mail.