The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

AKTUALIZOVÁNO: Valencia CF v Trnavě! Buď u toho s námi!

AKTUALIZOVÁNO: Valencia CF v Trnavě! Buď u toho s námi!


- AKTUALIZOVÁNO, 21.7. 11:00 - Je to tady! Tým Valencie konečně po dlouhých letech zavítá do našich luhů a hájů, konkrétně tentokrát na Slovensko a my u toho nemůžeme chybět!

V úterý 20.6. proběhlo oficiálními klubovými kanály týmů FC Spartak Trnava a Valencia CF oznámení o vzájemném přátelském zápase. Ten se uskuteční v sobotu 22.7. na stadionu Antona Malatinského v Trnavě s plánovaným výkopem v 18:00. Zápas je pořádán k oslavě 100 let od založení Trnavského klubu. Zprávu okamžitě převzala média a začala jí šířit dále.

Jelikož jsou výjezdy na předsezónní přátelské zápasy Valencie mezi našimi fanoušky téměř každoročně populární, letos tomu nebude jinak. Plánujeme proto výjezd na zápas.

Ideální volbou bude dopravit se auty na zápas s následným přespáním pro ty, kteří to nemají blízko.

VSTUPENKY

Vstupenky pro vás zajistíme v průběhu tohoto týdne. Chápeme, že je lákavé koupit si je sám online, na druhou stranu vždy jsme jako parta dělali společný kotel a stejně jako před lety na Slavii, zajistíme vám vstupenky do společného sektoru a necháme vyčlenit pro náš fanklub místa u sebe. Proto prosím, nyní vstupenky nekupujte. Hned jak budeme mít potvrzenou rezervaci vstupenek do společného sektoru, budeme vás informovat.

ORGANIZACE VÝJEZDU

V plánu je jet vlastními auty, fanoušci jsou rozeseti různě po obou koutech Česka a Slovenska. Jako tradičně se již nyní můžete domlouvat zde pod článkem v diskuzi na složení aut, kdo, kdy a odkud pojede a kdo vy s kým jel v autě.

Každopádně výjezd na místo proběhne v den utkání, časově ještě upřesníme kdy se kde před zápasem setkáme. Budu totiž opět oslovovat klub, aby nám znovu umožnil před zápasem setkání s hráči, čemuž se opět může přizpůsobit časový plán.

Ubytování je v plánu pro ty, kdo jej potřebují. Předpokládáme, že velká část fanoušků bude mít o ubytování zájem, prosím dejte nám vědět zde v diskuzi, ať můžeme ubytování postupně rezervovat. Ubytování jsme schopni zajistit v Trnavě společně tak, abychom po zápase mohli zajít někde poblíž na pivko a dokončit celý výjezd v duchu mini srazu. Předpokládaná částka za ubytování je okolo 30-35 eur na osobu za noc. Případně dle zpětné vazby může být některý z penzionů v blízkém okolí Trnavy s cenou cca okolo 15 eur na noc za osobu.

PŘIHLÁŠENÍ NA VÝJEZD

Přihlásit se můžete příspěvkem zde do diskuze pod článkem, alternativně také e-mailovou zprávou na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Určitě pro lepší organizaci logistiky dejte vědět, odkud jedete a zda vlastním autem, případně zda potřebujete odvoz, abychom se byli mezi sebou schopni domluvit. Také dejte info, zda máte zájem o bytování a o zajištění vstupenky na zápas do našeho kotle. Pokud ještě nejste registrováni pro komentování článků, můžete tak učinit ZDE nebo v horním menu webu v sekci PŘIHLÁSIT SE/REGISTROVAT.

Přihlášky podávejte co nejdříve, ideálně nejpozději do 27.6. 

DALŠÍ INFORMACE

Další informace budeme postupně přidávat a budeme tento článek postupně aktualizovat o nové skutečnosti. Rovněž jej budeme průběžně držet v popředí titulní strany webu.

Budeme se těšit.

AMUNT VALENCIA!

AKTUALIZACE, 29.6., 19:15:

Objednávání vstupenek přes náš fanklub je uzavřeno. Pokud někdo mát zájem sedět v těsné blízkosti našeho kotle, sedíme v řadách 1,2,3,4 v sektoru 09. Vstupenky lze zakoupit ZDE. Místa, která jsme zabrali jsou červeně vyznačena níže:

sektor09

S některými z vás jsem se už spojil a finančně vyrovnal zvlášť, ostatním vložím do komentáře pod článek pokyny k platbě. Jakmile přijde platba, vstupenky vám zašlu elektornicky.

Co se týče setkání s hráči, klub jsme již oslovili skrze naše standardní kontakty, a čekáme na vyjádření. 

Článek budu průběžně s blížícím se termínem srazu aktualizovat o další organizační informace a podrobnosti. Prosím dejte mi pod článek vědět, kdo všechno máte zájem o ubytování poblíž Trnavy, to je věc, kterou budu řešit nyní.

AKTUALIZACE, 18.7., 21:35:

Níže doplňuji aktuálně platné informace k datu 18.7. Další podrobnosti ještě budou přibývat, proto až do posledního dne raději sledujte prosím náš web.

UBYTOVÁNÍ

Pro ty, kteří si nahlásili zájem o ubytování, je rezervováno ubytování v Penzionu Ulička v obci Zeleneč u Trnavy. Detaily ubytování ZDE, adresa je Ulička 148, Zeleneč. Cena za osobu na noc je 16 euro. Vzhledem k harmonogramu vyřídím platbu za ubytování a vyzvednutí klíčů cestou do Trnavy, o peníze vás pak "zkásnu" později.

SETKÁNÍ PŘED ZÁPASEM

Před odchodem na stadion navrhuji sejít se hodinu před zápasem, tj. v 17:00, na parkovišti před supermarketem Billa u stadionu, na mapě ZDE. Poté se odebereme směrem ke stadionu. Pokud má někdo zájem se ke mně připojit už dříve, můžete u penzionu, kde mám v plánu okolo 16:00 vyzvednout klíčky k ubytování, ale raději před tím kdyžtak zavolejte na můj telefon +420 728 677 687.

SETKÁNÍ S HRÁČI

Podařilo se s klubem dojednat setkání s hráči. Nakonec je v plánu po utkání. Další detaily, tedy čas a konkrétní místo, jsme zatím nedostali, proto prosím sledujte náš web. Jakmile budeme mít podrobnosti, zveřejníme je sem. Určitě si připravte nějaké klubové předměty, budete-li je chtít nechat podepsat od hráčů.

KOMUNIKACE MEZI ÚČASTNÍKY

Pro lepší komunikaci ohledně výjezdu a v den zápasu, jsem na facebook messengeru zprovoznil soukromý chat. Pokud jedete na výjezd a ještě v tomto chatu nejste, napište nám na messenger zprávu - naše facebook stránka je na tomto odkazu. Následně vás do chatu přidám.

AKTUALIZACE, 21.7., 11:00:

Níže doplňuji aktuálně platné informace k datu 21.7. dopoledne. V případě dalších podrobností, na které ještě čekám, doplním další aktualizace.

SETKÁNÍ S HRÁČI

Na detailech se u klubu ještě pracuje, platí že setkání bude po zápase. I přes avizovaných cca 20 členů z našeho fanklubu nám klub zřejmě nebude moci zprostředkovat setkání pro úplně všechny, ale jen pro část. V tom případě budeme muset vybírat mezi fanoušky (nějaký nápad na spravedlivá kritéria výběru už mám rozmyšlená v hlavě).

AKCE PETER VETE YA

Peter vete ya

Jak je v poslední době zvykem na zápasech Valencie, v 19. minutě fanoušci pozvednou na tribunách papíry s nápisem LIM GO HOME (Lime, jdi domů) jako odpor ke špatnému vedení klubu ze strany majitele Petera Lima. Papíry již mám vytiknuté a rád bych s vámi tuto akci na utkání inicializoval, včetně doprovodného popěvku Peter Vete Ya (video níže od času 0:36):

CHORÁLY

Připomeňte si s námi některé základní chorály Valencie, ať klukům na hřišti uděláme pěknou atmosféru:

 

  • Zdar, já se hlásím.
    Mám volné auto z Pardubic, beru lístek do kotle i ubytování v Trnavě.
    Takže kdo má zájem se připojit ke mně do auta, hlaste se. Trasa zhruba: Pardubice - Žďár - Brno - Břeclav - Bratislava - Trnava

  • V odpovědi na: Woyta

    Woyto, já bych jel s tebou z Pardubic, pokud se nenajde někdo, kdo pojede přes Prahu a nabral by mě už v Praze *12* Přece jen spoj do Prahy mám mnohem lepší než do Pardubic *9*

  • V odpovědi na: luky967

    Zdar, José by měl jet, ještě se ozve, takže bys to měl z Prahy :)

  • V odpovědi na: Woyta

    Tak pokud pojede Sanchez svým autem, tak se přidám k němu, ten taky jede přes Prahu *35*

  • V odpovědi na: Woyta

    Pre mňa jeden lístok na zápas, hoc tam môžno nebudem, ale pre istotu *4*

  • V odpovědi na: Harakant

    Vstupenka koupená

  • Keďže budem v Berlíne na dobu zatiaľ mne neznámu, tak minimálne lístok na zápas by som si kúpil, hoc by pri mojej neúčasti prepadol *14* Ubytovanie a cestu zatiaľ neriešim...

  • No vypadá to zajímavě a tím,že jsem z Brna, tak je to i dost blízko. Předpokládám, že většina pojede přes Brno, takže by mě případně někdo nabral? Ještě dám vědět.:)

  • Přeběžně hlásím, že bych tak na 50% jel. Z Vyškova, přes Brno, vlastním autem, bez ubytka. Do kdy je nutné se závazně přihlásit kvůli lístkům?

  • V odpovědi na: KoobaS

    Ideálně co nejdřív. Lístky chci koupit hromadně zítra. Budou nějaké navíc, protože je jasné, že budou ještě přibývat přihlášení lidé. Na koho pak nezbyde, tak sem dám informaci, kam máme koupené vstupenky, ať si můžete přikoupit poblíž nás.

  • V odpovědi na: Woyta

    Až tak rychle se nerozhodnu, ale plán máš dobrej. Naposledy jsem Vale viděl ve Vídni na Evropské lize a to už je hezky dlouho...

  • V odpovědi na: KoobaS

    No já viděl naposled Valencii na skvělém výjezdu v Německu,když hráli přátelak proti Norimberku. Byl to super výjezd.Jen škoda,že to byl snad 7 hodinový výjezd. Tehdy mě jen naštvalo, že tam nebyl Feghouli a nebo někdo ze starší generace.Ale letos bych chtěl určitě fotku a Rubenem.

  • V odpovědi na: Wass

    Norimberk byl můj první výjezd, pak o rok později Rakouskou na nějakej přátelskej turnaj a poslední byla Evropská liga ve Vídni.
    V Německu se v našem autě po setkání s hráči u hotelu krásně změnily názory na některý hráče *1*

  • Ahojte, ja sa taktiež pripojím ?

  • Klucíííí nazdárek,pojedu z matičky Prahy v autě budu mít 2-3 místa....ale vůbec nemám problém,pokud by jel Sanchez ze Severu taky autem,skočit k němu,nemusel bych řídit a mohl chlastat.
    Takže klidně pojedu svým,nebo se k někomu přidám.

  • Klidně te naberu*5*

  • Jedeš sám nebo s paní? Beru ještě Lukáše, tak když pojedeš sám, máme zatím ještě jedno volné místo

  • PS: Zastávky na kouření: Praha, Trnava ?

  • Viem, že je to priskoro sa pýtať, ale čas odjazdu by sa plánoval na ktorú hodinu cca? Ja by som mohol v sobotu skoro ráno vycestovať z Berina do Prahy, niekde odstaviť auto a potom už len sa zviesť do Trnavy. Potom v nedeľu späť do Prahy a šup autom do Berlína, aby som bol potom na druhý deň v pondelok k dispozícií v práci *14*

  • V odpovědi na: Harakant

    Jsme už čtyři v autě, přinejhorším kdyby nikdo jiný z Prahy nejel, tak tě můžeme vzít aspoň třeba do Pardubic nebo někam kde bys přesedl. Mom když pojedeš z Berlína, nebylo by pro tebe třeba lepší vystoupit v Ústí/Teplicích? Kdybys jel s námi, tak bych tě mohl nabrat už tam klidně. Jsem z Litvínova, tak by to bylo kousek

  • V odpovědi na: Sanchez

    Odpísal som na Messenger. Tam to bude rýchlejšie ako tu na skrolovať a hľadať *14*

  • V odpovědi na: Harakant

    * Mimochodem

  • V odpovědi na: Harakant

    Teda ne vystoupit, ale nechat tam auto, blbě čtu *10*

  • Zdar netopýři!
    beru lístek a jsem i pro ubytování. Jel bych z Brna autem, tak se buďto může přidat někdo ke mně, nebo se přidám já. *16*

  • Hlásím Jedno auto PLNÝ

  • Zdar chalani, aktuálně počítám se vstupenkami pro tyto osoby níže. Pokud se tam někdo nevidíte a vstupenku mezi nás chcete, tak mi dejte vědět prosím.
    Stav k 22.6.2023, 7:10h:
    Woyta
    José 2x
    Sanchez
    Luky967
    Harakant
    Wass
    JOHNY
    JaakkoPN
    Randi
    Superpyryn

  • V odpovědi na: Woyta

    Woyto, pro mě prosím 2 lístky. Jak to budu mít s cestou dám vědět tak 1-2 týdny dopředu.

  • V odpovědi na: KoobaS

    Ok, prikoupim k nam do kotle 2 kusy pro tebe. Kazdopadne mas to 2x za 20 eur za listky, at uz pojedes nebo ne. Ok?

  • V odpovědi na: Woyta

    Jasně, s tím počítám. Vím, že pojedu s manželkou. Jenom nevím, jak celej ten den pojememe. Až budu vědět, tak případně nabídnu místo v autě. Ubytování určitě nebude třeba.

  • Aktuálně jsou tu 3 lidi od Brna, každý avizuje že pojede svým autem. Randi jede určitě, dále pak ještě čekáme na potvrzení od KoobaSe a Wasse.
    Chlapci, kdyžtak se spolu domluvte a určitě dejte i vědět kdo chce ubytko.

  • Tak to je skvělá zpráva, příprava VCF v Trnavě navíc organizování společné návštěvy přípravného zápasu setkání s hráči. Mám zájem o 2 vstupenky, pojedu autem, bez ubytování. Napíšu ještě e-mail s detailnějšími informacemi na info@valenciacf.cz.

  • V odpovědi na: Pavel29-VCF

    Ahoj, zpracováno, lístky zakoupeny k nám do kotle. Příští týden vše uzavřu a pošlu platební údaje. Vstupenka je 20€ za kus.

  • Ahojte. Mam v plane ist s manzelkov a detmi na tento zapas. Nechcem ale sediet niekde medzi FCST fanusikmi. Myslite ze by bolo mozne ist na futbal cez vas aj s rodinou ku vam do sektoru VCF? Pripadne by sme mali zaujem aj o to stretnutie s hracmi.

  • Jsem na tom stejně. Taky chci jet s manželkou.

  • V odpovědi na: Pavel29-VCF

    Vstupenky chces vybavit k nam?

  • V odpovědi na: aimar21

    Ahoj. Neni problem, muzes jit k nam. Sektor hosti pro tento zapas neni a je uzavren, nejde ani bookovat. Klidne pojdte mezi nas, jsme daleko od ultras. Listky k nam muzu prikoupit hned, staci dat vedet kolik vstupenek. Pristi tyden bych poslal cislo uctu pro vyrovnani.

  • V odpovědi na: Woyta

    A islo by to an spolu s tym stretnutim s timom? Ak by sa to teda podarilo vybavit.

  • V odpovědi na: aimar21

    Trochu nerozumim otazce, ano aktualne vybavuji stretko s hraci. Za to nikdo penize nechce a pokud to vyjde, bude to pro vsechny fans Valencie co pojedeme.

  • Ahoj, aktuální update nakoupených vstupenek do našeho "kotle" k datu 22.6. a času 16:30 vždy uvedeno jméno (nick) a za ním počet ks vstupenek. Pokud máte zájem se k nám přidat a v seznamu se nevidíte, dejte vědět.

    Woyta 1
    José 2
    Sanchez 1
    Luky967 1
    Harakant 1
    Wass 1
    JOHNY 1
    JaakkoPN 1
    Randi 1
    Superpyryn 1
    Panzherr 1
    KoobaS 2
    Pavel29-VCF 2

    Osoby, kde ještě čekám na potvrzení a lístky tedy nejsou koupeny:
    Wass
    aimar21

    Připomínám, cena vstupenek je 20€/ks.

  • V odpovědi na: Woyta

    Po neděli dám určitě vědět :)

  • V odpovědi na: Woyta

    20€ je ako zadarmo... Ináč ubytovaním to bude ako? Každý sám za seba?

  • V odpovědi na: Harakant

    Jak je uvedeno v clanku, ubytko zkusim zajistit. Cekam na pristi tyden na finalni pocet lidi, at muzu booknout penzion. Jak jsem psal v clanku vyse, kdo ma zajem o ubytko, at da vedet... Jak bude presny pocet lidi a zabookovano, tak sem doplnim info...

  • Zdravíčko,
    mal by som záujem ísť s vami na zápas do Trnavy ✌️
    Som verný fanúšik Valencie od malička ❤️
    Som zo Starej Turej(cca 70 km), takže sa ľahko dopravím,ide mi len o lístok na zápas,aby som nesedel niekde inde?
    Už sa mega teším

  • V odpovědi na: Ludewigo87

    Ahoj, neni problem. Prosim o potvrzeni ze mas zajem si vzit vstupenku a sezenu ti vstupenku mezi nas. Pristi tyden se pak vyrovname prevodem na ucet. Predpokladam ze ti jde i i setkani s hraci, pokud klapne...? *21*

  • V odpovědi na: Woyta

    Mám veľký záujem a budem veľmi šťastný ?
    Nedáme sa na FB?
    Bude to rýchlejšia komunikácia a tak si pošleme aj platobné údaje
    Alebo mailom,je to na Tebe✌️
    Stretnutie s hráčmi by bolo už úplne super

  • V odpovědi na: Ludewigo87

    Klidne mi napis na FB, beru ti tedy tu vstupenku....
    https://www.facebook.com/Woyta

    Komentář naposled upraven asi 10 měsíce, upravil(a) Woyta
  • Woyta tak potom dva listky dospele a jedno dieta 7 rocne. Nvm ci tam je neaky rozdiel.

  • V odpovědi na: aimar21

    Ahoj, máš to tam. 2x 20€ dospělý, 1x12€ dítě do 12-ti let. Příští týden pošlu platební údaje.

  • Zdarec, vím, že jsem trochu z ruky, ale třeba se někdo najde. Jedu po ose Innsbruck - Salzburg - Linz- Vídeň - Bratislava. Mám 4 místa ?

  • Ahoj, z hlediska toho, kdo odkud jede a nabízí místa na spolujízdu, zatím eviduji k pátku 23.6. 8:00 takto:

    Auto 1 - Litvínov -> Praha -> Trnava, ZAPLNĚNO: Sanchez, Jose + 1, Luky967, Harakant?
    Auto 2 - Pardubice -> Žďár -> Brno -> Bratislava -> Trnava, VOLNO: Woyta
    Auto 3 - Brno -> Trnava, VOLNO: randi
    Auto 4 - Innsbruck -> Salzburg -> Linz -> Vídeň -> Bratislava -> Trnava, VOLNO: Superpyryn

    Pokud jsem na nějaké auto/cestující zapomněl, dejte vědět. Uvádím pro přehled, abyste se mohli domluvit kdo byste chtěl odvoz.

  • Woyta mozem ku tym mojim 2 + 1 dieta este 3 listky? Jeden dospely a dve deti 17 a 14 rokou. Isiel by snami aj moj brat s detmi. Dakujem

  • V odpovědi na: aimar21

    Ahoj. Neni problem. Detske jsou pouze do 12 let, takze to bude 3x20eur, ok?

  • V odpovědi na: Woyta

    Ano. Takze to mam 5 + 1 do 12. Dakujeme zatial ?

  • V odpovědi na: aimar21

    Prikupene...

  • Vojto , omlouvám se, ale bohužel v tomto termínu nakonec nemůžu.

  • Ahoj vsichni, ted jsem trochu v casovem presu. Pro vas vsechny, co jste se prihlasili, mam vstupenky. S nekterymi z bas uz jsem se spojil, probehla platba a predani vstupenek. Ostatni to jeste ceka. Ve ctvrtek vecer updatuji clanek a pridam nejnovejsi info a platebni udaje. Dik za pochopeni.

  • Ahoj,

    Posílám kolik mi kdo dlužíte ještě za lístky, prosím o zaplacení a poskytnutí e-mailové adresy kam vstupenky zašlu. Níže seznam lidí a cena v eurech a v korunách. Platit můžete v eurech na uvedené sloveský účet nebo v korunách na uvedený český účet, použijte také svůj přidělený variabilní kód.

    Harakant, 1 vstupenka, 20€, 490 Kč - variabilní symbol 105
    JaakkoPN, 1 vstupenka, 20€, 490 Kč - variabilní symbol 106
    Randi, 1 vstupenka, 20€, 490 Kč - variabilní symbol 107
    KoobaS, 2 vstupenky, 40€, 980 Kč - variabilní symbol 110
    Pavel29-VCF, 2 vstupenky, 40€, 980 Kč - variabilní symbol 111
    Ludewigo87, 1 vstupenka, 20€, 490 Kč - variabilní symbol 112

    Číslo českého účtu: 313340620/0300
    Číslo slovenského účtu: SK87 8360 5207 0042 0644 0368

    Dejte taky vědět, kdo chcete ubytko. Díky

  • Woyto, mám zájem o ubytování, předběžně jsme se domluvili se Sanchezem, že bychom vzali společné ubytování pro dva lidi *5*

  • Moja účasť je istá už od dneška. Na sobotu 22. júla mám vybavenú dovolenku v práci, takže už sa k niekomu prikmotriť na odvoz a v rámci ubytovania hlásim, že rád by som poprosil jednu posteľ.

  • V odpovědi na: Harakant

    Koukám, že nikdo jiný už z Prahy nejede, tak to budeme muset udělat tak jak jsem psal... Pojedeš se mnou/s námi, pojedeme o chvíli dřív a vezmeme to přes Pardubice a tam bys skočil k Woytovi, s ním už se jen domluvíme v kolik bude chtít jet. A tebe můžu nabrat tedy už někde v Ústí/Teplicích a necháš auto tam.

  • V odpovědi na: Sanchez

    Ja by som mohol teoreticky ísť až do Pardubíc, ale to by som musel odstaviť auto niekde, kde by som zbytočne neplatil parkovné... Možno Woyta poradí alebo mi poskytne svoj flek *37*
    Ináč ako to je s ubytovaním? Kde by som mohol zložiť na tú jednu noc hlavu?

  • V odpovědi na: Harakant

    Bydlim v rodinnem dome, takze parkovani zadny problem. Zaparkujes primo u me a pro kluky aspon lepsi, protoze pro ne je to dost zajizdka. Tak se spojime ohledne detailu na messengeru. Co se ubytky tyce, mam vybrane dve v okoli Trnavy, cekam az ma presny pocet lidi na spani a pak to domluvim.

  • V odpovědi na: Woyta

    V poriadku. Tak dohodnuté.

  • V odpovědi na: Harakant

    Dobře, tak už s tebou nebudu počítat *5*

  • V odpovědi na: Sanchez

    V poriadku. Aspoň to budete mať pohodlnejšie a bez zachádzky*13*

  • V odpovědi na: Harakant

    Tu hodinku to budete muset vzadu ve třech vydržet *14*

  • Zdar. Možná jsem se jen přehlídl, ale stále mi chybí platby od KoobaS a Randi. Kluci prosím poslat, šup šup. Zbytek už má zaplaceno a dostali své lístky.

  • V odpovědi na: Woyta

    Ahoj Woyto, omlouvám se, byl jsem minulý týden trochu mimo počítač, takže jsem si komentáře s informacemi o platbě nevšiml. Už jsem to poslal, můj email je koobas@seznam.cz. Ubytko nepotřebuju *4*

  • V odpovědi na: KoobaS

    Ahoj,

    Odesláno.

  • V odpovědi na: Woyta

    Sorry Woyto za meškanie *3* čekal jsem zprávy na messengeru a na web jsem zapomněl. Máš to na účtě.
    randi@email.cz

  • V odpovědi na: randi

    Ahoj, vstupenka odeslána na mail. Žádost o ubytko eviduji.

    V.

  • Aktuálně eviduji tyto zájemce o ubytování. Pokud má ještě někdo zájem, dejte vědět do konce týdne, pak budu řešit booking ubytování.

    Jose
    Paní od Joseho
    Woyta
    Luky967
    Sanchez
    Harakant
    Superpyryn

  • V odpovědi na: Woyta

    Woyto, taky se hlásím o ubytko prosím *1*

  • Zdar pánové, ubytování je booknuté v Penzionu Ulička, Zeleneč. Jednu noc ze soboty na neděli - https://www.megaubytovanie.sk/penzion-ulicka?gclid=Cj0KCQjwzdOlBhCNARIsAPMwjby96QTJu1aBMa6OBn5G5CvPhJFT765A74OS51BYI18CjQty5Hx28X8aAmXFEALw_wcB

    1x dvojlůžko
    1x trojlůžko
    1x čtyřlůžko

    Týká se následujících 8 lidí:
    Jose
    Paní od Joseho
    Woyta
    Luky967
    Sanchez
    Harakant
    Superpyryn
    Randi

    Vzhledem k našemu časovému harmonogramu a logistice vyzvednu klíče od pokojů cestou na zápas a stejně tak rovnou zaplatím ubytování. Přijímají pouze platbu v hotovosti. Poté se s vámi vyrovnám.

    Cena pokoje je 15€ + 1€ místní poplatek, tj. 16€ celkem na osobu.

    Vstupenky byste již měli mít všichni, kromě JaakkoPN, se kterým se ještě spojím. Pokud někdo další nedostal vstupenku, dejte prosím vědět.

    Setkání s hráči:
    Od klubu mám přislíbeno, že pro nás něco zorganizují, ale ještě nevím kde, a zda před či po zápase. Jakmile budu mít info, pověsím to sem do článku,

    Příprava - chorály:
    Prosím z vaší strany o přípravu, zkuste se naučit nějaké jednoduché chorály, ať můžeme naše hráče při zápase podpořit. NA TOMTO ODKAZU máte i s textem.

    Komentář naposled upraven asi 9 měsíce, upravil(a) Woyta
  • Ja tam budem s kamaratma - Trnavskymi fans, ale nie v ich kotli, takze si dam tricko a siltovku *1* , snad nedostanem cez hubu *14*

  • Info z dneska: Dal jsem vedet ze na setkani s hraci nas bude cca 20. Nicmene pry asi nepujde zaridit setkani pro uplne vsechny. Cekam jeste na dalsi podrobnosti a zatim musim vymyslet nejaka rozumna kriterie pro pripad, ze by bylo nutne vybrat kdo se na setkani s hraci dostane a kdo ne. Jak budu mit dalsi info, dam to sem.

  • V odpovědi na: Woyta

    Ahoj Woyto, kdyby to s těma hráčema náhodou bylo nějak víc omezený, tak mě můžeš rovnou vypustit. Já na to setkávání s hráči niky moc nebyl, asi budeme trochu spěchat a navíc bych stejně pozal tak možná Cavaniho a Gayu.

  • A jeste info: mam volny jeden listek, Harakant onemocnel, a kdyztak i ubytko po nem volne. Kdybyste mel nekdo zajem nebo o nekom vedeli... Aspon na tu vstupenku

  • Kluci a povinně se naučit základní chorály:

  • Aktualni update 14:00 klub ma cca 6-7 listku pro nas prima za stridacky. Mam si listky vyzvednout u nich na hotelu cestou na zapas