The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

AKTUALIZACE: Sledujeme losování osmifinále Copy del Rey

AKTUALIZACE: Sledujeme losování osmifinále Copy del Rey


Během tohoto týdne proběhlo šestnáctifinále poháru Copa del Rey. Známe všechny postupující týmy do dalšího kola. Nyní přichází na řadu los osmifinálových dvojic. Losování začne dnes ve 13 hodin a zhruba do hodiny bude vše hotové. Kdo bude dalším soupeřem Valencie?

Celkem 32 týmů bojovalo o postup do dalšího kola. Valencia se utkala s Logronesem, který porazila hubeným výsledkem 1:0. Jednalo se spíše o utrápené utkání, ale výsledek hovoří o postupu Netopýrů. V pohárových utkáních došlo již k několika překvapením. Silné prvoligové týmy často nechávají hrát mladé nebo málo využívané hráče, čímž podceňované týmy získávají větší šanci překvapit.

Už v dřívějších kolech skončilo například Deportivo Alaves či Getafe. V posledním kole měla problém i Barcelona, která dlouho prohrávala, ale nakonec utkání dokázala otočit. Obrat se ale nepovedl Atleticu Madrid, Celtě Vigo, Eibaru, Realu Betis či Valladolidu a všechny tyto prvoligové týmy už se s pohárem Copa del Rey rozloučily.

Průběh losování: Do losu vstupuje 16 týmů, které jsou rozděleny do dvou košů. V nasazeném koši nalezneme prvoligové týmy a v nenasazeném koši týmy z nižších lig.

Nasazené týmy: Bilbao, Barcelona, Granada, Leganes, Osasuna, Real Madrid, Real Sociedad, Sevilla, Valencia, Villarreal

Nenasazené týmy: Badajoz, Leonesa, Mirandes, Rayo Vallecano, Tenerife, Zaragoza

Průběh losování: Tažení 6 dvojic z různých košů, následně tažení 2 dvojic z nasazeného koše

Očekávání losu: Valencia má 75procentní šanci, že dostane papírově slabšího soupeře. Ve druhém případě může dostat jakéhokoliv prvoligového soupeře, při smůle klidně i Barcelonu či Real Madrid.

Termín utkáních: Utkání budou odehrány 28., 29. a 30. ledna

Možnost sledování živě

https://rfef.es

https://www.facebook.com/RFEF/

https://www.youtube.com/watch?v=ipf43ZkrKhU

 

AKTUALIZACE:

Výsledek losování: Leonesa vs Valencia

 

 

 

  • Žádné komentáře nebyly nalezeny.