The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Kanginova budoucnost zřejmě leží mimo Valencii

Kanginova budoucnost zřejmě leží mimo Valencii


Ačkoliv je oficiální filozofií Valencie nyní neutrácet za hráče, ale vychovávat své vlastní, začíná se i tato strategie pomalu rozpadat jako domeček z karet.

Aktuální neuspokojivá situace v klubu možná vyvrcholí odchodem dalšího velmi talentovaného hráče. Po Ferranu Torresovi, jenž v létě opustil Netopýry za sumu 23 milionů € do Manchesteru City, nyní nemá v plánu pokračovat v týmu ani Kangin Lee.

Korejský supertalent má s Los Che platný kontrakt pouze do léta 2022, což znamená, že vedení klubu bude muset začít vyvíjet nějakou aktivitu. Anil Murthy již jedná s majitelem klubu Peterem Limem ohledně mladíkovy budoucnosti.

Jelikož má Valencia čerstvou zkušenost s případem Ferrana Torrese, již nabízela Kanginovi nabídku na prodloužení smlouvy, jenže ta nebyla přijata. Politika klubu je takové, že pokud se kontrakt hráče začne blížit k vypršení, a nedošlo k dohodě, bude hráč zavčasu prodán, aby byl generován zisk.

Kangin Lee je považován za jeden z největších talentů klubu za poslední roky a mnoho klubů jej již sleduje, některé se dokonce pokoušely hráče přemluvit, aby nechal doběhnout svůj kontrakt s Netopýry a poté s nimi podepsal jako volný hráč, avšak Valencia hledá řešení aktuálního zpeněžení hráče, jenž by uspokojilo všechny strany.

Podívejte se, co Kangin dokáže s míčem...

  • Do horšího určitě nepůjde, tak nevěřím, že by v lepším týmu než je Valencie dostal víc prostoru.. Tohle je zase naivita jak u Ferrana

  • City je horší tým než VCF? :D

  • No jasný, ale stejně víc prostoru dostává Phil Foden než Ferran takže tak.. Neřikám, že by Ferran hrál nějak špatně, ale stejně nakonec bude hrát druhé housle. Přijde mi jak si v Premier League angličan, tak máš větší privilegia.

  • Já viděl jenom pár sestřihů z ligy mistrů, kde hrál a dával i nějaké goly a občas jsem ho videl i v sestavě na zapas PL, když jsem na ni koukal, takže mi nepripada, že by tam stagnoval. Navíc City bude hrat skoro dvakrat víc zápasů než Valencie, takže leštit lavičku celou sezonu určitě nebude. A co se týče Kangina, tak nechápu, když už jsme se vydali touhle cestou, že to na něm nepostaví. Viděl jsem nějaké jeho zapasy na lonskym MS u20 a tam dirigoval hru Korei až do finále. Osobně by se mi líbil ve středové řadě při 433.

  • Treba definovať najprv, lepší alebo horší tím ako *1* Kang podľa mňa pôjde tam, kde bude o jeho služby záujem a kde bude mať isté miesto v základe alebo mu klub zaručí určitý počet minút. Vedenie *1* by sa rado vyhlo prípadu ako u Ferrana, ale bohužial oni tam smerujú. Šikmooký chce hrať, ale je vidieť, že mu to nieje dopriaté. Ja sa mu ani nečudujem, že chce zdrhnúť. Už raz ho o*ebali *7* Druhýkrát sa istotne nedá. Preto je podľa mňa problém pri dohodnutí sa na novej zmluve.
    Ferran je kapitola sama o sebe. Ferran nie je naivný, ale ctižiadostivý. Nie je zo zlá vlastnosť, ale môže ho zničiť. Ale na obranu bývalého klenotu *1*. Jeho výkony v City sú ohromujúce. Foden nie je problém. Pep vie čo robí a vie ako rozložiť sily. Stači si pozrieť pár zápasov kedy hral alebo nastúpil Ferran. Niekedy mám pocit, že to ani nemôže byť pravda, že tento hráč pôsobil v zdecimovanej *1*