The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

La Liga po 33. kole

La Liga po 33. kole


Poslední tři ligová kola nebyla odehrána přesně podle harmonogramu, nicméně v tuto chvíli už jsou všechna tři kompletní. Valencii bohužel mnoho radosti nepřinesla. Netopýři získali jen dva body z devíti možných a tím pádem se pět kol před koncem sezóny opět o něco přiblížili sestupovému pásmu. V našem tradičním ohlédnutí se samozřejmě podíváme na výsledky všech zápasů posledních tří ligových kol. Dále zhodnotíme aktuální podobu ligové tabulky a chybět nebude ani pořadí nejlepších střelců La Ligy a vývoj naší tipovačky.

Jak se rozehrálo 33. kolo La Ligy

Po 30. kole se La Liga přesunula rovnou ke 33. kolu, respektive k jeho většině. Ta byla odehrána v neděli 18. dubna, tedy den po finále Copa del Rey, ve kterém Barcelona porazila Athletic Bilbao. Program 33. kola začal záchranářským utkáním mezi Osasunou a Elche. Domácí poslal do vedení Kike Barja ve 38. minutě. Za Elche se prosadil jen Diego Gonzalez v 68. minutě, ale vzhledem k tomu, že skóroval do vlastní sítě, tak jen stvrdil vítězství Osasuny 2:0.

Utkání mezi Realem Sociedad a Sevillou bylo pro změnu soubojem dvou týmů bojujících o pohárovou Evropu. Lépe začali domácí, které do vedení poslal Carlos Fernandez už v 5. minutě. Sevilla má však v závěru sezóny zřejmě nejlepší formu z celé La Ligy a tak celkem brzy výsledek otočila. Ve 22. minutě vyrovnal Fernando a ve 24. minutě andaluskému celku zajistil vítězství 2:1 Youssef En-Nesyri.

Důležitý záchranářský duel spolu svedli Deportivo Alaves a Huesca. O majiteli všech tří bodů rozhodl až v 85. minutě Rodrigo Battaglia, který Deportivu Alaves zajistil vítězství 1:0.

Největší gólový rozdíl se ze všech zápasů 33. kola zrodil v tom, ve kterém první Atletico Madrid přivítalo poslední Eibar. Madridský celek zvítězil 5:0 a střelecky činný byl především okolo poločasové přestávky. Ve 42. minutě otevřel skóre utkání Angel Correa a ještě do konce první půle stihl tentýž hráč domácí náskok ve 44. minutě navýšit. Ve 49. minutě vstřelil další gól Atletica Yannick Carrasco, na něhož v 53. minutě navázal Marcos Llorente, který poté v 68. minutě navíc svým druhým gólem v zápase upravil skóre do konečné podoby.

Valencijští Netopýři se ve 33. kole vydali do Sevilly, kde se utkali s Betisem, který prožívá povedenou sezónu a má blízko do pohárové Evropy. V zápase se domácí dostali do vedení ve 12. minutě, kdy se prosadil Nabil Fekir. Vyrovnáno bylo ve 22. minutě po gólu Goncala Guedese. O další změnu skóre se ve 42. minutě zasloužil bývalý Netopýr Sergio Canales. Valencia však očividně nechtěla prohrát už páté venkovní utkání v řadě a nakonec se jí  na konečných 2:2 vyrovnat podařilo. Postaral se o to Carlos Soler, který v 61. minutě proměnil pokutový kop. Utkání si můžete připomenout v našem reportu.

Body se dělily i v zápase mezi Cadizem a Celtou Vigo. V tomto utkání však nepadly žádné góly, a tak k dělbě bodů došlo po remíze 0:0.

Se stejným výsledkem, tedy s bezgólovou remízou 0:0, skončilo i madridské derby mezi Getafe a Realem Madrid.

V posledním nedělním utkání se v derby valencijského regionu rozstřílel Villarreal na hřišti Levante. Žlutá ponorka se dostala do vedení už v 9. minutě, kdy si vlastní gól vstřelil Sergio Postigo. Ve 13. minutě vedení hostí navýšil Gerard Moreno, ale ve 21. minutě vstřelil kontaktní gól Mickael Malsa. Na vyrovnání však Levante nedosáhlo, naopak se ve druhém poločasu dočkali stvrzení debaklu. V 63. minutě skóroval Samuel Chukwueze, v 72. minutě si druhý vlastní gól Levante v utkání vstřelil Ruben Vezo a v 75. minutě upravil na konečných 5:1 pro Villarreal svým druhým gólem v utkání Samuel Chukwueze.

Jak se hrálo ve 31. kole La Ligy

Po většině zápasů 33. kola přišlo na řadu vložené kompletní 31. kolo. Ve středu 21. dubna bylo jako první odehráno utkání mezi Levante a Sevillou. O dobré formě andaluského celku byla řeč již výše, no Sevilla to potvrdila i na Estadio Ciudad de Valencia, kde zvítězila 1:0 díky gólu Youssefa En-Nesyriho z 53. minuty.

Další venkovní trápení v této sezóně si Valencia prožila v Pamploně, kde prohrála 1:3. Domácí Osasuna měla ale dost usnadněnou situaci, protože všem gólům ve valencijské síti předcházely chyby hostujících hráčů. Ve 13. minutě z toho těžil Javi Martinez, který vstřelil úvodní gól utkání. O odpověď se postaral vyrovnávacím gólem ze 30. minuty Kevin Gameiro, ale vzápětí Netopýři předvedli další chyby a hned ve 32. minutě šla Osasuna znovu do vedení. Prosadil se Jonathan Calleri. Ve druhém poločase pak byly v rychlém sledu odpískány dvě penalty za ruce valencijských hráčů. První pokutový kop Roberta Torrese dokázal Jaume Domenech zlikvidovat, ale stejný hráč se k penaltě postavil i podruhé a tentokrát se nemýlil. V 67. minutě tak stanovil konečnou podobu skóre. Utkání si můžete připomenout v našem reportu.

Gólově nejchudší utkání kola bylo k vidění na hřišti Betisu Sevilla, kam zavítal Athletic Bilbao. Ani jeden tým se střelecky neprosadil a body se tak po remíze 0:0 dělily.

Po víkendovém vítězství nad Huescou si Deportivo Alaves trouflo i na zvučnějšího soupeře. Baskický celek přivítal Villarreal a zvítězil 2:1. Do vedení se domácí dostali v 17. minutě, kdy se prosadil Joselu. V 50. minutě sice vyrovnal Paco Alcacer, ale v 80. minutě rozhodl o dalších třech bodech pro zachraňující se Deportivo Edgar Mendez.

V přímém souboji se utkaly dva týmy, které se v poslední době pohybují na hraně sestupového pásma. Elche však proti Realu Valladolid nedokázalo stoprocentně využít výhodu domácího prostředí. Sice se dostalo do vedení ve 22. minutě po gólu Fidela a následně hubený náskok drželo, ale v 86. minutě o něj přišlo, když na konečných 1:1 vyrovnal Lucas Olaza.

V posledním středečním utkání přivítal Cadiz Real Madrid. Bílý balet měl několik citelných absencí, ale přesto zápas s přehledem zvládl a vítězství 3:0 si vystřílel už během první půle. Ve 30. minutě proměnil penaltu Karim Benzema a ve 33. minutě už náskok Realu zvyšoval Alvaro Odriozola. Poslední slovo si pak ve 40. minutě vzal znovu Karim Benzema.

Ve čtvrtek 22. dubna nejdříve přivítalo Atletico Madrid Huescu a proti jednomu ze sestupem nejvíce ohrožených týmů nemělo problémy. Vedení madridskému celku zařídil Angel Correa ve 39. minutě a na konečných 2:0 pak v 80. minutě upravil Yannick Carrasco.

Víceméně bezproblémový zápas si užila rovněž Granada proti Eibaru. V prvním poločase položili základy jejího vítězství Roberto Soldado ve 21. minutě a Antonio Puertas ve 37. minutě. Hosté utkání zdramatizovali až Kikem v 64. minutě, ale obavy domácích následně zaplašili Roberto Soldado, který se v 77. minutě prosadil podruhé v utkání, a Kenedy, který v 81. minutě upravil na konečných 4:1 pro Granadu.

Nejtěsnějším rozdílem ve čtvrtek skončil zápas mezi Realem Sociedad a Celtou Vigo. Hugo Mallo poslal ve 22. minutě do vedení hosty, ale jejich náskok neměl dlouhého trvání. Už ve 25. minutě vyrovnal Portu. O vítězství Realu Sociedad 2:1 pak proměněnou penaltou rozhodl Adnan Januzaj ve 39. minutě.

Stoprocentní dominanci domácích týmů ve čtvrtečních zápasech 31. kola nakonec potvrdila i Barcelona proti Getafe. Skóre otevřel Lionel Messi už v 8. minutě, ale ve 12. minutě bylo po vlastním gólu Clementa Lengleta vyrovnáno. Barceloně do dalšího vedení pomohl ve 28. minutě rovněž vlastní gól. Do vlastní sítě míč dopravil Sofian Fakla. Ve 33. minutě se podruhé v utkání prosadil Lionel Messi. V 69. minutě se Getafe dostalo na dostřel, když Enes unal proměnil penaltu. Barcelona si však vítězství vzít nenechala. V 87. minutě skóroval Ronald Araujo a v 93. minutě na konečných 5:2 upravil Antoine Griezmann proměněným pokutovým kopem.

Jak se hrálo ve 32. kole La Ligy

V sobotu 24. dubna začal zápasový program gólově chudým utkáním mezi Elche a Levante. O těsném vítězství 1:0 o záchranu bojujícího Elche rozhodl Lucas Boye ve 32. minutě.

Tři důležité záchranářské body chtěl z domácího prostředí jistě i Real Valladolid, ale proti Cadizu uhrál jen remízu 1:1. Domácí poslal do vedení Oscar Plano ve 14. minutě, ale v 64. minutě vyrovnal Juan Cala.

Bohužel ani Valencia nebyla v domácím prostředí stoprocentní. To je nepříjemné i proto, že jejím soupeřem bylo ve 32. kole Deportivo Alaves, které je dosud v tabulce až za Los Che, tedy je to přímý konkurent v záchranářských bojích. Valencii se dlouho nedařilo gólově prosadit a když už Kevin Gameiro míč do sítě dopravil, tak Netopýrům zkazil radost VAR. Dlouho to tak vypadalo na dělbu bodů po bezbrankové remíze, ale v 84. minutě přišla studená sprcha pro Mestallu, neboť se prosadil John Guidetti a krátce před koncem utkání poslal Deportivo do vedení. Naštěstí se Valencii podařilo alespoň vyrovnat na konečných 1:1, úspěšným střelcem byl v 89. minutě Jose Luis Gaya.

Remíza se zrodila i v posledním utkání sobotního programu, ve kterém Real Madrid přivítal Betis Sevilla. Oproti předchozím dvěma zápasům však v Madridu nepadl žádný gól, tedy výsledek byl 0:0. Mimochodem Betis Sevilla pro Real Madrid zřejmě nebude oblíbeným soupeřem do domácích zápasů, neboť andaluský klub na hřišti Bílého baletu už čtyři zápasy neinkasoval.

V prvním utkání v neděli 25. dubna se v Huesce hrálo o záchranu, neboť v sestupovém pásmu namočení domácí přivítali Getafe, které na tom také není v tabulce úplně nejlíp. Zápas na hřišti ligového nováčka se však madridskému celku povedl a zvítězil 2:0, o což se zasloužil dvougólový Enes Unal. Ten se poprvé prosadil ve 20. minutě a následně vítězství hostů pečetil v 52. minutě.

V zápase mezi Villarrealem a Barcelonou šlo naopak o pohárovou Evropu, no v případě katalánského celku vlastně přímo o mistrovské ambice. Domácí poslal do vedení Samuel Chukwueze ve 26. minutě, ale Barcelona celkem rychle výsledek otočila. Antoine Griezmann vyrovnal už ve 28. minutě a tentýž hráč pak ve 35. minutě vystřelil barcelonské vítězství 2:1.

Z vítězství 2:1 se radovala i Celta Vigo, která doma udolala Osasunu. Úvodní gól utkání vstřelil ve 42. minutě Iago Aspas a v 64. minutě náskok domácích navýšil Jeison Murillo. Osasuna se dočkala svého čestného gólového úspěchu v 77. minutě, kdy Roberto Torres proměnil penaltu.

V souboji dvou andaluských celků udolala Sevilla Granadu rovněž s výsledkem 2:1. Ivan Rakitic proměnil v 16. minutě pokutový kop a poslal Sevillu do vedení. Ve druhém poločase náskok domácích navýšil Lucas Ocampos v 53. minutě. Granada se dostala na dostřel v 90. minutě, kdy Roberto Soldado proměnil penaltu. Na vyrovnání však už hosté nedosáhli. Jedná zajímavá událost však po gólu Granady přece jen přišla. Rozhodčí zápas ukončil minutu před koncem avizovaného nastavení. Když hosté na tento omyl upozornili, tak se dohrála i ta poslední minuta, ale předtím bylo potřeba povolat některé z hráčů Sevilly ze šaten zpět na hrací plochu.

V zápase Athleticu Bilbao s Atleticem Madrid byli favoritem spíše hosté, ale z vítězství se nakonec radovali domácí. A to opět s výsledkem 2:1. Domácí Alex Berenguer otevřel skóre už v 8. minutě a baskičtí Lvi pak dlouho drželi těsný náskok. Přišli o něj až v 77. minutě, kdy se prosadil Stefan Safic. Přesto ale madridský klub z Bilbaa odjížděl s prázdnou, neboť v 86. minutě o domácím vítězství rozhodl Inigo Martinez.

V posledním utkání 32. kola přivítal v pondělí 26. dubna Eibar na svém hřišti Real Sociedad. V tabulce poslední Eibar potřeboval pro zvýšení svých šancí na udržení prvoligové příslušnosti zvítězit, ale v baskickém derby se bodů nakonec nedočkal a prohrál 0:1. Jediný gól utkání vstřelil Alexander Isak ve 26. minutě.

Jak se dohrálo 33. kolo La Ligy

Po 32. kole přišel čas na dohrávky 33. kola. Ve středu 28. dubna přivítal Athletic Bilbao o záchranu bojující Real Valladolid. Zatímco na vedoucí tým ligové tabulky Athletic o pár dní dříve na svém stadionu vyzrál, tak proti Realu Valladolid se musel nakonec spokojit s remízou 2:2. Baskický celek se do vedení dostal ve 14. minutě, kdy se prosadil Jon Morcillo. Další góly padaly až v druhém poločase. Na vyrovnání Fabiana Orellany ze 70. minuty celkem rychle zareagoval Raul Garcia, který v 76. minutě poslal Athletic znovu do vedení. Konečnou gólovou tečku však za utkáním udělal až Shon Weissman v 85. minutě.

Barcelona věděla, že pokud doma ve čtvrtek 29. dubna porazí Granadu, tak že se posune do čela ligové tabulky. Domácí začali dobře a Lionel Messi je ve 23. minutě poslal do vedení. Na druhý poločas by však katalánský klub nejraději zapomněl. V 63. minutě vyrovnal Darwin Machis a následně byl z domácí střídačky vykázán trenér Ronald Koeman. To nejhorší však přišlo ještě později, konkrétně v 79. minutě, kdy Jorge Molina vstřelil vítězný gól. Barcelona tak po porážce 1:2 prozatím na první místo v tabulce může zapomenout.

Ligová tabulka po 33. kole

Pět kol před koncem sezóny 2020/2021 není Valencia v úplně ideální situaci. Proti Deportivu Alaves doma na Mestalle promarnila šanci bodově výrazněji odskočit sestupovému pásmu, a tak je nyní na 14. místě ligové tabulky se ziskem 36 bodů za zápasovou bilanci 8-12-13 při skóre 41:48. Příliš optimismu nebudí aktuální forma Netopýrů, kteří již pět utkání v řadě nezvítězili. Na sestupové pásmo mají Netopýři k dobru už jen šestibodový náskok. No na druhou stranu mezi Los Che a poslední trojicí tabulky je ještě další trio, a to Getafe (o dva body za Valencií), Deportivo Alaves (o pět bodů za Valencií) a Real Valladolid (o šest bodů za Valencií). Celek z Valladolidu je však už bodově nastejno s Elche, které je v sestupovém pásmu jen vlivem horšího skóre. Nicméně aby to bylo ještě složitější, tak na konci sezóny se při bodové shodě týmy neporovnávají podle skóre, ale podle vzájemných zápasů. A ty má Elche vůči Realu Valladolid lepší. Za Elche jsou v tabulce už jen Huesca (o devět bodů za Valencií) a Eibar (o třináct bodů za Valencií).

Třebaže to tak v průběhu sezóny nevypadalo, tak nakonec bude do závěrečných kol napínavý i boj o titul. Byly časy, kdy mělo v čele velký náskok Atletico Madrid, ale to už je pryč. Nyní můžeme hovořit hned o čtyřech rovnocenných kandidátech na ligový titul. Díky barcelonskému zaváhání s Granadou je i po 33. kole v čele La Ligy Atletico Madrid, ale jeho náskok na nejbližší pronásledovatele je minimální. Jen s dvoubodovou ztrátou je totiž duo Real Madrid a Barcelona a o další bod zpět číhá Sevilla, která se aktuálně může chlubit nejlepší formou z celé La Ligy. Zdálo se, že pro další vstupenky do pohárové Evropy si dokráčí trio Real Sociedad, Betis Sevilla a Villarreal, ale například Granada je za Žlutou ponorkou už jen s čtyřbodovým mankem.

# TeamMPWDLFADPLast 5 matches 
1   33 22 7 4 60 22 +38 73 LWWDL  
2   33 21 8 4 56 24 +32 71 DWDWW  
3   33 22 5 6 77 31 +46 71 LWWLW  
4   33 22 4 7 49 26 +23 70 WWWWW  
5   33 14 11 8 51 34 +17 53 WWLDD  
6 Previous rank: 7 33 14 8 11 42 45 -3 50 DDDDD  
7 Previous rank: 6 33 12 13 8 50 38 +12 49 LLWLW  
8   33 13 6 14 43 54 -11 45 WLWWL  
9 Previous rank: 10 33 10 12 11 43 36 +7 42 DWDDD  
10 Previous rank: 12 33 10 11 12 44 51 -7 41 WLDLW  
11 Previous rank: 9 33 10 10 13 31 39 -8 40 LWWWD  
12 Previous rank: 11 33 9 11 13 38 46 -8 38 LLLWL  
13   33 9 10 14 28 49 -21 37 DLDWW  
14   33 8 12 13 41 48 -7 36 DLDDL  
15   33 8 10 15 26 39 -13 34 WLDLD  
16   33 7 10 16 28 49 -21 31 DWWDL  
17   33 5 15 13 31 45 -14 30 DDDLL  
18 Previous rank: 19 33 6 12 15 29 49 -20 30 WDLLD  
19 Previous rank: 18 33 5 12 16 31 50 -19 27 LLLWW  
20   33 4 11 18 23 46 -23 23 LLLLL


Nejlepší ligoví střelci po 33. kole

V čele střeleckého žebříčku La Ligy pokračuje Lionel Messi z Barcelony (26 gólů), za nímž jsou nejblíže Karim Benzema z Realu Madrid (21 gólů), nejlepší střelec La Ligy španělské národnosti Gerard Moreno z Villarrealu (20 gólů) a Luis Suarez z Atletica Madrid (19 gólů). Velmi dobře je na tom i Youssef En-Nesyri ze Sevilly (17 gólů). Dále jsou v pořadí Alexander Isak z Realu Sociedad (14 gólů), Iago Aspas z Celty Vigo (13 gólů) a Rafa Mir z Huescy (12 gólů). Přes desetigólovou hranici se dostalo ještě trio Roger Marti z Levante (11 gólů), Marcos Llorente z Atletica Madrid (11 gólů) a Antoine Griezmann z Barcelony (11 gólů), zatímco přímo na ní je aktuálně dvojice Mikel Oyarzabal z Realu Sociedad (10 gólů) a Jose Luis Morales z Levante (10 gólů). Blízko k ní pak mají Kike z Eibaru (9 gólů) a Roberto Soldado z Granady (9 gólů). Za touto dvojicí je pak početná skupina, kterou tvoří Santi Mina z Celty Vigo (8 gólů), Alex Berenguer z Athleticu Bilbao (8 gólů), Sergio Canales z Betisu Sevilla (8 gólů), Joselu z Deportiva Alaves (8 gólů), Portu z Realu Sociedad (8 gólů) a Carlos Soler z Valencie (8 gólů).

V čele valencijské klubové střelecké tabulky v rámci La Ligy je nadále Carlos Soler (8 gólů) před dvojicí Maxi Gomez (5 gólů) a Manu Vallejo (5 gólů). K nim se už pomalu dotahují Daniel Wass (4 góly) a Kevin Gameiro (4 góly), za nimiž je dvojice Gabriel Paulista (3 góly) a Goncalo Guedes (3 góly). Po gólu pak na svém kontě mají Toni Lato (1 gól), Yunus Musah (1 gól), Hugo Guillamon (1 gól), Mouctar Diakhaby (1 gól), Uros Racic (1 gól), Alex Blanco (1 gól) a Jose Luis Gaya (1 gól).

Tipovačka po 33. kole

Oblíbenou součástí našeho webu je i tipovačka, kde se hraje o zajímavé ceny. Více se můžete o pravidlech a cenách dozvědět v příslušné sekci.

Na výsledky 31. kola La Ligy si na našem webu natipovalo 12 tipérů. O první místo se se shodně vysokým bodovým ziskem podělili Cáfa82 (30 bodů) a Jaakkopn (30 bodů). O další místo v pořadí se pak podělili hned čtyři tipéři, kteří dosáhli na shodný bodový zisk, a to konkrétně Harakant (25 bodů), jansosom (25 bodů), Jose.Enrique (25 bodů) a LukasTV (25 bodů).

Na výsledky 32. kola La Ligy si na našem webu natipovalo jen 11 tipérů. Bodové zisky byly nižší než o kolo dříve, ale i tentokrát došlo k bodové shodě na nejvyšší příčce. O prvenství se podělili jansosom (21 bodů) a Cáfa82 (21 bodů). Těsně pod dvacetibodovou hranicí se pak umístil JEFFINHO (19 bodů). Nejlepší pětici tipérů kola pak doplnili Harakant (18 bodů) a Packo114 (16 bodů).

Na výsledky 33. kola La Ligy si na našem webu natipovalo 12 tipérů. Bodové zisky byly ještě o něco nižší než ve 32. kole. Pořadí kola tentokrát opanoval LukasTV (17 bodů), za nímž se na pomyslných stupních vítězů umístili Jaakkopn (14 bodů) a tade18 (12 bodů). Hned za nejlepší trojicí se umístil Cáfa82 (11 bodů). O poslední místo v nejlepší pětici tipérů kola se pak se shodným bodovým ziskem podělili jansosom (9 bodů), Jose.Enrique (9 bodů) a Rostis1001 (9 bodů).

Na čele celkového pořadí jansosom (573 bodů) navýšil svůj náskok na ostatní tipéry. Na druhém místě je Rostis1001 (560 bodů) a bronzový stupínek aktuálně drží LukasTV (535 bodů), za nímž je však blízko Packo114 (530 bodů). Nejlepší pětici celkového pořadí pak doplňuje ruty (520 bodů). Dále jsou v pořadí JEFFINHO (500 bodů), Jaakkopn (499 bodů), Jose.Enrique (492 bodů), Cáfa82 (491 bodů) a netopier (481 bodů).

Jak aktuálně vypadá žebříček nejlepších výkonů tipérů v rámci jednoho kola? Po posledních dvou kolech se nic nezměnilo. Pro přehlednost je vždy uváděn jen nejlepší výkon daného tipéra, protože hned několik tipérů by se jinak v žebříčku objevilo vícekrát. Na prvním místě je Rostis1001 (35 bodů, 1. místo v 19. kole). Na pomyslných stupních vítězů žebříčku jsou dále Packo114 (32 bodů, 1. místo v 15. kole) a o třetí místo se dělí jansosom (30 bodů, 1. místo ve 13. kole), Cáfa82 (30 bodů, dělené 1. místo ve 31. kole) a Jaakkopn (30 bodů, dělené 1. místo ve 31. kole). Dalšími povedenými výkony se mohou pyšnit netopier (29 bodů, 2. místo v 15. kole), JEFFINHO (28 bodů, 2. místo v 19. kole) a duo Woyta (26 bodů, 1. místo ve 3. kole) a ruty (26 bodů, 1. místo v 11. kole). Hned za touto dvojicí jsou se svými výkony Ingi (25 bodů, 1. místo v 9. kole), Jose.Enrique (25 bodů, 1. místo v 10. kole), LukasTV (25 bodů, 1. místo ve 22. kole) a Harakant (25 bodů, dělené 3. místo ve 31. kole).

V tuto chvíli je možné tipovat na následující tři ligová kola. Již v pátek večer odstartovalo 34. kolo, za týden je na programu 35. kolo a poté bude ve všední dny odehráno 36. kolo. A pak už budou zbývat jen dvě ligová kola do konce této sezóny.

  • Žádné komentáře nebyly nalezeny.