The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Los Che sleduje dva zkušené stopery

Los Che sleduje dva zkušené stopery


Zatímco španělská fotbalová liga je stále pozastavena, tak je spoustu volného času k dojednávání budoucích obchodů. Velká neznámá je stále ohledně budoucího složení obrany Netopýrů. Zejména tedy ve středu obrany se očekává, že nastanou větší změny. Za poslední měsíc se objevilo mnoho spekulací a mezi nejčerstvější zprávy nyní patří zájem o Stefana Saviče a Germána Pezzellu.

Smlouva Ezequiela Garaye příští měsíc už vyprší a nejsou žádné zprávy o tom, že by se schylovalo k prodlužení smlouvy. Gabriel Paulista se v posledních týdnech stal středem zájmů jiných klubů. Ohledně Mouctara Diakhabyho a Eliaquima Mangaly je velké ticho, ale tito dva hráči se příliš neosvědčili v této sezóně.

Není proto divu, že vedení Valencie hledá nové hráče pro tento post. Podle nejnovějších zpráv je nyní v merku Stefan Savič a Germán Pezzella. Co se týče Saviče z Atletica Madrid, tak podle reportu webu Fichajes.net došlo k oslovení tamějšího vedení klubu, které navrhlo přestupovou částku ve výši 25 milionů eur. To je pro Los Che bohužel přilíš velká suma a budou se snažit cenu snížit. Savič ve svých 29 letech již má za sebou 151 utkáních za Atletico Madrid a dalších 108 za italskou Fiorentinu. Ještě předním si zahrál jeden rok za Manchester City.

Druhé jméno Germán Pezzella je pro fanoušky sice už méně známé, ale jedná se také o zkušeného obránce. Ve svých 28 letech už má za sebou dva roky strávené v Realu Betis a následně tři odehráné sezóny za Fiorentinu. Dohromady to činí již 152 utkáních v největších fotbalových soutěžích v Evropě. Před příchodem do Evropy Pezzella odehrál tři sezóny za River Plate.

Oba hráči si kromě ligových utkáních také zahráli řadu mezinárodních utkáních ve svých reprezentačních týmech. Vzhledem ke zkušenostem hráčů nebude levné takové obránce si pořídit, navíc když oba stopeři mají podepsanou dobrou smlouvu ve stávajících klubech. Další vývoj budeme sledovat a o případných změnách informovat.

  • Žádné komentáře nebyly nalezeny.