The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Utkání bez náboje musely rozhodnout penalty. Tam Jaume skvěle zachytal a střílející Netopýři se nemýlili

Utkání bez náboje musely rozhodnout penalty. Tam Jaume skvěle zachytal a střílející Netopýři se nemýlili


Valencia předvedla, že její herní výkon se mění od utkání k dalšímu utkání. Proti Leonese se hráči Valencie opět trápili a utkání nebylo zrovna akční. Během utkání jsme byli svědky pouze pár slibných šancí, které ani v jednom případě gólem neskončily. Proto následovalo prodloužení a i penalty. Tam se předvedl Jaume Domenech, který chytil dvě penalty ze čtyř. Střelci za Netopýry se ani jednou nemýlili.

1. POLOČAS

První šanci utkání si vytvořil domácí tým. Po rozehrání rohového kopu se útočící Theresin dostal k hlavičce. Jeho pokus pozměnil ještě směr po teči od bránícího hráče, ale Jaume byl na místě včas. Následně se i Netopýři snažili ohrozit soupeře, ale jejich střely mířily daleko mimo bránu brankáře Gerarda.

V 8. minutě ohrozil Luque vážně branku Valencie. Měl v úmyslu původně centrovat, ale míč se snesl na brankovou konstrukci.

Na předešlou situaci přišla rychlá odpověď. V 10. minutě Torres pronikl do velkého vápna soupeře a nahrával Solerovi do výborné pozice. Ten se snažil zakončit, ale bránící Theresin na poslední chvíli míč vyrazil.

V následujících minutách se hra uklidnila a Leonesa vycházela ze zajištěné obrany. Valencia v budování slibných šancí byla neúspěšná.

Ve 23. minutě byl donucen odstoupit Galván z utkání, jelikož si způsobil zranění po jednom souboji. Během střídání si Soler ošetřil svůj prst, který byl od krve. Těžké říct, kdy k takovému problému došlo.

Ve 28. minutě šli hráči Leonesy do slibného protiútoku. V postupu jim ale zabránil bránicí Correia výbornou poziční hrou.

Ve 30. minutě se pokusili Netopýři rychlou akcí překvapit soupeře. Ferran našel ve velkém vápně volného Gameira. Ten si připravil míč a vypálil. Bohužel to trvalo moc dlouho a obránce se vrhnul do střely, kterou zblokoval.

V následujících minutách se nic vážného nedělo. Oba týmy bojovaly o postavení ve středu hřiště a dokazovaly, že obrany obou týmů jsou dobře organizované.

To platilo až do 44. minuty, kdy Gameiro dokázal obejit dva bránicí obránce, ale následně netrefil branku. O minutu později Gameiro vytvořil další šanci, kdy dopravil míč těšně před branku soupeře. Obránce Theresin se snažil rychle odkopnout míč, ale trefil dobíhajícího Correiu. Od něho se míč odrazil těsně vedle prázdné branky.

V nastaveném čase prvního poločasu ještě vystřelil Pichin, ale střela nebyla nijak nebezpečná. Následně byl první poločas ukončen.

2. POLOČAS

Druhý poločas začal opatrně, ani jeden tým nechtěl udělat chybu. Oba týmy si snaží vytvořit šance, ale obě obrany tyto pokusy s přehledem odráží.

V 54. minutě Parejo rozehrál rohový kop. Našel hlavu Kondogbii, který hlavičkoval z dobré pozice, ale nedokázal přesně zamířit.

Začíná být patrné, že obě strany začínají být více nervózní. Přibývají fauly a hádky mezi hráči. Žádná situace zatím nebyla natolik vážná, aby sudí musel udělit karetní trest.

V 63. minutě poprvé střídá Valencia. Trenér Celades stahuje ze hřiště Kangin Leea a na hřiště posílá Maxi Gomeze.

První žlutá karta utkání. Rozhodčí už nechtěl dále tolerovat přibývající nepovolené zákroky. Kondogbia v 71. minutě šel vědomě pozdě do souboje na útočné polovině a přišlápl svého soupeře. Za minutu uviděl žlutou kartu i soupeř. Montes Arce pronesl peprná slova směrem ke Correiovi, a za to uviděl žlutou kartu. Aby toho nebylo málo, tak za minutu žlutou kartu uviděl ještě Carlos Soler.

V 75. minutě střídá znovu trenér Celades. Místo Jaume Costy posílá na hrací plac Jose Gayu. Následně svoje druhé střídání provedou také domácí.

Konečně slibná akce. Kombinace Solera s Gomezem vytvořila slibnou pozici pro Pareja. Ten dostal v 77. minutě míč na úrovni velkého vápna a rozhodl se rovnou vypálit. Jeho pokus minul branku o několik metrů.

V 80. minutě využívá poslední střídání domácí. Odchází kapitán Martínez, kterého nahradí Sergio Marcos. O dvě minuty později Valencia využívá třetího strádání. Místo Kondogbii nastupuje Coquelin.

Ke konci druhého poločasu začali domácí být více aktivní a vytvořili si pár zajímavých akcí. Zakončení nebyla nikterak nebezpečná. To ale neplatí pro rychlou akci z 86. minuty. Domácí provedli rychlý únik, ale zakončující Pichin zasáhl míč pouze stehnem. Proto jeho střela nebyla razantní a Jaume míč vyrazil.

V závěru základní hrací doby hráči Valencie už vyhlížejí konec druhého poločasu. Rozhodčí se rozhodl nastavit ještě 5 minut. Ač se Netopýři snažili uhrát nastavení takzvaně na pohodu, tak se jim to nepodařilo. Leonesa si vytvořila ještě další zajímavou šanci, ale naštěstí zakončení nebylo nebezpečné. Tím pádem nás čeká prodloužení.

PRODLUŽENÍ

Po krátké přestávce utkání pokračuje. Vypadá to, že ani jeden tým nechce se dostat až k penaltovému rozstřelu. Proto se hra více otevřela a pro oko diváka začala být zajímavější. Oba týmy ohrozily několikrát branku soupeře, ale všechny pokusy končí mimo nebo letí přímo do rukou brankářů.

V 98. minutě všechny domácí fanoušky nadchnul Loque. Dostal se do slibné pozice po přihrávce Montese. Vypálil velmi jedovatou střelu, která skončila na břevně brány Domenecha.  

Následně oba trenéři využívají jedno extra střídání. Gameira nahrazuje Sobrino. Na druhé straně odchází Luque a přichází Menudo. V obou případech se jedná o čerstvé útočníky.

Poslední minuty první části nastavení se nesly ve stylu nedokonalých zakončeních, a proto stav utkání zůstává stále 0:0.Při odchodu na krátkou přestávku uviděl rozhodčí, jak Juleinu Nuinů vybouchly nervy na střídačce. Jeho výjev potrestal žlutou kartou.

Prozatím největší šance Netopýru přišla ve 107. minutě. Ferran Torres se objevil nikým nebránění v pokutovém území a dočkal se přihrávky. Z menšího úhlu vystřelil prudkou střelu. Brankář Gerard byl pozorný a rychlý. Střelu dokázal vyrazit.

Do další šance se dostal znovu Ferran. Ve 112. minutě pronikl do šestnáctky soupeře a z mírného úhlu vypálil. Tentokrát ale branku minul.

V posledních minutách druhé části nastavení začali být Netopýři více aktivní, nikoliv však gólově nebezpečný. Po jedné z akcí vidí žlutou kartu Pichín a za nevhodné poznámky ještě Martínez.

Největší akce celého utkání přišla až ve 120. minutě. Netopýrům se podařilo zahnat celou obranu Leonesy až do malého vápna. Míč na kopačce měl Sobrino, který se mohl stát hrdinou zápasu. Svoje postavení se snažil si ještě vylepšit, ale to nepomohlo, aby prostřelil hustou bílou zeď.

Utkání se po 120 minutách přesune k závěrečným pokutovým kopům.

PENALTOVÉ KOPY

Domácí 1 – Menudo: Domenech vystihl směr a penaltu chytá
Hostě 1 – Coquelin: Coquelin vybírá horní střed, zatímco brankář skáče ke straně

0:1

Domácí 2 – Benito: Domenech opět vystihl správný směr a likviduje i druhý pokus
Hosté 2 – Soler: Soler volí velice pomalý rozběh a ve hře nervů je silnější. Střílí na druhou stranu, než Gerard skáče.

0:2

Domácí 3 – Pichín: Tentokrát už se to domácím povedlo a Pichín proměňuje jasnou střelou
Hosté 3 – Goméz: Nechytatelnou střelu převedl Goméz, vymetl pavučiny

1:3

Domácí 4 – Montes: Montes si počkal co Jaume udělá, a poté situaci vyřešil s přehledem
Hosté 4 ­– Parejo: Kapitán Valencie může ukončit penaltový souboj, a to se mu povedlo. Načechraně posílá míč do odkryté části branky

2:4

HODNOCENÍ HRÁČŮ

Jaume 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Correia 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Diakhaby 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (7 hlasů)
Paulista 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Costa 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Kondogbia 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Soler 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Parejo 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Ferran 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Gameiro 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Kangin Lee 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
STŘÍDAJÍCÍ:
Gomez 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Gaya 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Coquelin 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Sobrino 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)

  • Žádné komentáře nebyly nalezeny.