The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

OFICIÁLNĚ: Hugo Guillamon zůstává Netopýrem

OFICIÁLNĚ: Hugo Guillamon zůstává Netopýrem


Valencia má první „posilu“ pro příští sezónu. Netopýři se totiž dohodli na nové smlouvě se svým odchovancem Hugem Guillamonem, který by tak na Mestalle měl zůstat do 30. června 2023. Jeho výkupní klauzule je ve výši 80 milionů eur.

Jednání mezi klubem a hráčem nebyla jednoduchá, ale nakonec jsme se dnes dočkali oficiálního potvrzení toho, o čem jsme vás už informovali i v našem včerejším článku. Guillamon tak je s klubem smluvně svázán do roku 2023. Nově již bude hráčem prvního týmu. Respektive to bude záležet na novém trenérovi, který například může uznat za vhodné, že mladíkovi prospěje nějaké hostování v menším prvoligovém celku, kde by nabral víc zkušeností s vrcholným fotbalem. Ve valencijském rezervním celku VCF Mestalla však už určitě hrát nebude.

Ostatně on sám již valencijským fanouškům letos na jaře názorně předvedl, že úroveň třetí nejvyšší španělské soutěže Segunda Division B, ve které VCF Mestalla působí, převyšuje. Trenér Albert Celades mu totiž nejprve dal příležitost debutovat za valencijské áčko, a to na konci února v ligovém utkání na hřišti Realu Sociedad, a následně ho hojně využíval po ligovém restartu po koronapauze. To si zahrál hned ve čtyřech z pěti zápasů před koncem Celadese na lavičce Los Che. Dvacetiletý odchovanec ale rozhodně nebyl důvodem špatných valencijských výsledků, které vedly k trenérské výměně. Nicméně jemu samotnému nástup Salvadora Gonzaleze Vora ublížil, neboť pak už se na hřiště dostal jen v jednom z šesti případů.

  • Chvála Bohu sa podarilo podpísať kontrakt s takým mladým a perspektívnym hráčom ako je Hugo.
    Má sa síce čo to ešte učiť, ale dokázal, že je hodný prvého tímu.
    Nech sa mi darí čo najviac a najlepšie.

  • Alespoň jedna dobrá zpráva v posledních dnech. Snad na podzim bude u nás hrát a nezůstane jako zahřívač lavičky, protože koupíme nějaké 2 starochy.